Bruidsvisagie & hairstyling


Een goede voorbereiding, is het halve werk. Dat geldt ook voor de visagie op de dag van je bruiloft. Het is daarbij belangrijk dat jouw bruidsvisagiste vooraf kennismaakt met je huid- en haartype en duidelijk voor ogen heeft wat jouw wensen zijn. Een goede klik is daarbij noodzakelijk – ze brengen immers de laatste uren van je celibataire leven met je door!


Onze visagisten Henny & Claudia zijn sinds enkele jaren werkzaam binnen E&P Wedding Pictures. Met ongekend enthousiasme en passie vertalen zij hun jarenlange ervaring en voortdurende interesse in de dagelijkse make-up & haartrends naar de unieke look die zorgt voor het perfecte totaalplaatje.

Je bruiloft is niet een dag om je ineens heel anders voor te doen, dan dat je daadwerkelijk bent. Je wil immers wel dat hij direct ‘ja’ zegt en niet begint te stotteren als je zelf iets te enthousiast bent geweest met je eyeliner. Onze visagisten begrijpen dat heel goed, en willen jouw natural beauty omzetten in een natural look.

Hoe wij werken

Vertel ons wat JIJ belangrijk vindt!

Onze blush-bijeenkomsten bestaan uit drie sessies. Na een eerste kennismaking in onze trouwstudio of bij jouw thuis, volgt tijdens een proef make-up de kennismaking met je huid en je kapsel. Samen met de visagiste/hairstyliste bespreek je de look, stijl en eventuele allergieën om jou zelfverzekerd voor te bereiden op je bruiloft. Op de bruiloft zorgen wij tot slot dat je het stralend middelpunt van de dag wordt. Wij garanderen je dat hij ‘ja’ zegt!


Bruidsvisagie & hairstyling pakket

Visagie & Hairstyling op je bruiloft, inclusief:

Proefmake-up en haar in studio
Bruidsmake-up
Bruidskapsel
Visagie 2 gasten

€ 300,-

Kies